arrakis arrakis arrakis arrakis arrakis
Cégünk 2000. márciusában kezdte meg működését. Több tulajdonosváltás után 2003. márciusára alakult ki a cég mai tulajdonosi szerkezete.
Üzletünk Budapesten a XIV. kerületben a Tábornok utca 3. szám alatt található, szemben a Népstadionnal. Könnyen megközelíthetőek vagyunk, a 2-es metróval a Népstadion megállótól, 1-e villamossal, trolival és személyautóval is.
A jövőben tovább folytatjuk kínálatunk bővítését. Célunk a piacon már jól ismert minőségi termékek mellett, új magas minőségű termékek forgalmazása. Olyan kínálatot kívánunk felvonultatni, ami szinte teljes keresztmetszetet ad a Magyarországon forgalmazott termékekből. Célunk, hogy üzletünkben minél szélesebb vásárlói réteg megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő termékeket és minőséget.
Ehhez biztosítjuk a lehető legjobb árakat és szakmai tanácsokat. Az általunk forgalmazott termékek megtalálhatóak internetes áruházunkban, leírással és használati javaslattal. Igyekszünk minél több terméket kipróbálni és megosztani a szerzett tapasztalatokat, jókat és rosszakat egyaránt.